GROOTS WONEN
IN UW EIGEN
STADSVILLA

Bekijk actueel aanbod


Carré: Stedelijk wonen in een groot huis met een tuin

Hooge Steenen ligt in de wijk Utrecht Nieuw Oost. Het project bestaat uit twee fasen: 1) Parkblok en 2) Carré (met woningen vanaf 529.000 euro). Hier woon je in het centrum van Leidsche Rijn, vlak bij het Amsterdam-Rijnkanaal. Alle ruimte, ook in huis en dat zonder dat je ook maar iets van het stadse leven hoeft te missen. Steek de brug over en fiets in 10 minuten naar de Oude Gracht.

Statig en Stoer

Het Carré is een gesloten woonblok met 28 stadsvilla’s die allemaal net even anders zijn door de grootte, details en steenkleur. Aan de Laan van Sofia en Skopjestraat prijken statige vierlaagse stadvilla’s. Aan de Belgradostraat en Chisinaustraat komen woningen met 3 en 4 woonlagen. Opvallend zijn de hoekwoningen met een over twee verdiepingen doorlopende erker, voorzien van balkon.

Ruimte voor creativiteit

De stadswoningen hebben extra verdiepingshoogte op de begane grond, waardoor er een bijzondere ruimte ontstaat die uitnodigt tot een creatieve en gewaagde inrichting. Sommige woningen beschikken over een vide die begane grond met de eerste verdieping verbindt. Hier ontstaat zo'n 7 meter vrije hoogte. In de panden zie je straks mensen koken, wonen, werken of kunst maken. Ook een klein winkeltje of praktijk aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Woningen met karakter
Ontdek de rust én de bruis van wonen in dit stadsdeel met karakter.
Sfeer en lichtinval
De erker aan de voorzijde van het huis geeft zo veel sfeer en zorgt voor een prachtige lichtinval.
Grenzen vervagen
Ondanks de 7 meter hoge vide zijn boven en beneden met elkaar verbonden. Zo heb je alle ruimte om je eigen ding te doen, maar ben je toch samen.
Binnenkijken in de woonkeuken van een stadsvilla
Wat bijzonder die hoogte. En via de openslaande deuren wandel je zo de tuin in.
Creëer jouw droomhuis!
De stadsvilla’s zijn allemaal zeer riant en dat maakt dat je naar hartenlust kunt variëren met de indeling en opstelling van je meubels.
Spelen en ontmoeten in het groen
In de groen aangelegde binnenplaats ontstaat een informele ruimte om na werk even een glas wijn te drinken met je buren, of een buurtbarbecue te houden.
Iedereen in Carré heeft een eigen tuin
Van geborgen stadstuin tot diepe 'speel'-tuin.
Inspiratie opdoen
Deze woning met tussenverdieping laat zien hoe prachtig het licht overal binnen schijnt. Dit in samenhang met die stalen trappen met houten treden.
Carré komt op de mooiste plek van Leidsche Rijn. Je woont op steenworp afstand van Park Leeuwesteyn en fietst zó naar de binnenstad. Winkels, horeca en een treinstation bevinden zich op loopafstand.
Parkeren
Elke woning van het Carré krijgt een eigen parkeerplaats in de garage onder het nabijgelegen Parkblok. Een tweede parkeerplaats wordt als optie aangeboden.
Hurks vastgoedontwikkeling
Onze passie en ambities.
Downloads
Hier vind je alles bij elkaar. Dat is handig!
Interview met Menno Vos
Architect bij KOW architecten
Omgeving
Helemaal compleet met alle gemakken. Leidsche Rijn is klaar voor jou!
Duurzaamheid
Energievriendelijk en gasloos wonen.
Leidsche Rijn
Een fantastische plek om te wonen; goede ligging ten opzichte van de snelweg, de uitstekende voorzieningen en vele parken.
Keuken en sanitair
Geniet van de luxe badkamer en kies je eigen droomkeuken.
Opties
Zoveel mensen, zoveel woonwensen. Opties om er echt jouw droomwoning van te maken.
Utrecht de Domstad
Een oase van rust in de stad.
Interview met Roel Hochstenbach
SlangenHochstenbach architecten
Open en verbonden
Met alle ruimte om je even terug te trekken.